Saturday, 26 November 2011

Cendol! Cendol! Cendol!

Assalamualaikum,
tajuk tuh kelakar tak? tak apa lah kut sebab makanan ni sedap! haha.

saja nak cerita sebab petang tadi, aku pergi makan cendol!

sebab tuh sibuk sangat nak buat entry ni semata-mata tentang cendol kacang ! macam tak pernah makan pula kan dia ni, nampat sangat excited sangat, haha! (#apayangdiamelalutni?). tak apa lah asalkan budak ni bahagia, kan!

memang awesome lah makan cendol kacang ni, tengok gambar pun dah nampak sangat ke'awesome'man cendol ni kan! try lah tengok bawah ni!


terliur tak tengok cendol kacang ni? awesome kan! haha.

sampai disini sahaja, terima kasih my sayangs yang dah baca!

Friday, 18 November 2011

Post Untuk Balqis Mayangsari

assalamualaikum,

ini first post aku, maklumlah baru buat blog kan (ok, aku tahu aku ketinggalan dek zaman yang semakin maju ini).

pertama sekali, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Balqis, my dearest friend sebab banyak membantu untuk mewujudkan blog ini!

itu je lah agaknya buat masa ni! lain kali kita buat post lagi, ok!

bye!

<<<<flying kiss to all my sayangs>>>>